Tuesday October 22, 2019
Register

hotels-macedonia-logo3Паметен пребарувач - Внесете само неколку букви ..град, назив (дел од името кое го барате ..), категорија (хотел..мотел..вила)

PDF
Печати
Е-пошта
Бидете дел од hotelsmacedonia.eu.mk
Share

Понуда за Ваше детално интегрирање во HOTELSMACEDONIA.EU.MK

 

1. Редовен листинг во една од категориите: Хотели, Мотели, Вили, Викендици, Апартмани, Викенд Станови, Туристички агенции, Превоз, Храна, Забава со вклучени 10 фотографии од Вас.1 страна текст на македонската верзија www.hotelsmacedonia.eu.mk и на англиската верзија www.en.hotelsmacedonia.eu.mk и интегрирана google мапа.
Цена 20 евра месечно / 200 евра годишно 130 евра годишно

2. !! Застапеност со 10 фотографии и 1 страна текст на www.biznis.eu.mk
Цена 130 евра годишно

3. !! ГРАТИС Хостинг за Вашата веб страна и емаил адреси со капацитет до 2GB ! - !! НОВО и не смее да се пропушти! (пренесете ја Вашата веб страна и Вашиот досегашен домен во секој момент)
Цена 100 евра годишно

4. Facebook објава на вашиот профил на www.HotelsMacedonia.eu.mk до 10.000 корисници / прегледи НОВО

ПАКЕТ ЦЕНА: (1+2+3+4) 140 евра годишно
* Понудата е со важност и за сите наши досегашни клиенти, за искористување на опцијата ГРАТИС Хостинг Ве молиме испратете маил со барање за користење на услугата и веднаш ќе Ви го доделиме ГРАТИС Хостинг планот !

 

5. Наша препорака, Претставете го Вашиот хотел, Мотел, Хостел, Вила/Викендица или Викенд стан во делот НАША ПРЕПОРАКА,  место каде што ќе има селектирана и избрана понуда и на македонската и на англиската верзија

Цена 249 евра годишно 160 евра годишно

ПАКЕТ ЦЕНА: (1+2+3+4+5) 180 евра годишно

ГРАТИС Facebook објава на вашиот профил на www.HotelsMacedonia.eu.mk до 20.000 корисници / прегледи НОВО

 

 

marketing2

Позиција 1:

Слајд банер кој е составен од 10 фотографии кои ротираат
Цена 350 евра годишно за закуп на една од 10 фотографии
Цена 2.500 евра годишно за закуп на сите фотографии кои ротираат, без право во Позиција 1 да биде застапена фотографија од друг хотел

 

Позиција 2

Променливи табови кои може да бидат комбинирани од текст, фотографии и видео

Цена 550 евра годишно за закуп на еден таб во кој ќе биде презентиран Вашиот хотел преку текст,кратко видео и фотографии
Цена 2.500 евра годишно за закуп на сите табови во кои ќе биде презентиран Вашиот хотел преку текст,кратко видео и фотографии, без право во Позиција 2 да биде презентиран друг хотел

 

Позиција 3

Статична фотографија која може да биде присутна на една, на повеќе или на сите страни од порталот (Пример, само во Делчево во Хотели)

Цена 1.900 евра годишно за поставување на една страна
Цена 2.200 евра годишно за поставување на до 5 страни (по Ваш избор)
Цена 2.700 евра годишно за поставување на до 10 страни (по Ваш избор)

 

Позиција 4 и 5

Индивидуални фотогалерии
Фотографија поставена на местото на секоја коцка која ќе води до посебна фотогралерија дополнета со текст и видео (до 20 фотографии),една страна текст и едно видео кое на најдобар начин ќе го презентира Вашиот хотел
Цена 250 евра годишно

 

 

 * Добивате специјален попуст од 20 % на сите цени доколку го поставите логото на Hotels Macedonia на Вашата веб страна во категоријата Редовен листинг по градови и по категорија..

Share
 

Преведи

Macedonian Afrikaans Albanian Arabic Armenian Azerbaijani Basque Belarusian Bulgarian Catalan Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician Georgian German Greek Haitian Creole Hebrew Hindi Hungarian Icelandic Indonesian Irish Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Malay Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swahili Swedish Thai Turkish Ukrainian Urdu Vietnamese Welsh Yiddish